Energiek in pompen!

Over Van der Arend

Van der Arend Installaties

Van der Arend staat voor 'Energiek in Techniek'. Vanuit onze vestiging in Naaldwijk, Monster en Grobbendonk (BE) opereren wij met al onze disciplines op het gebied van buispost, water- en elektrotechniek. En dit alles in de breedste zin van het woord. Wij zijn met een eigen installatiedienst en serviceafdeling werkzaam in de industrie, utiliteit en vooral bij gemeenten en waterschappen.

Van der Arend voor al uw pompen

Van der Arend Installaties is al ruim 25 jaar een toonaangevend installatiebedrijf op het gebied van pompen en actief in heel Nederland. U bent bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies, professionele plaatsing van pomp en regulier onderhoud. Van der Arend Installaties B.V. is werkzaam in de Benelux en westelijk gedeelte van Duitsland.

Van der Arend voor een goed advies

Onze specialisten op het gebied van pompen werken in onze verschillende marktgebieden voor een groot aantal toepassingen. Zo zijn wij bij uitstek thuis in de vraagstukken die spelen in uw vakgebied. Op basis van onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van pompen adviseren wij dan ook aannemers, ingenieurs, technische diensten en eindgebruikers over de inzet van de juiste pomp.