Energiek in pompen!

Het bedrijf

Van der Arend Installaties B.V.

Vanuit Naaldwijk actief op het gebied van milieu-, water- en elektrotechniek en ook buispostsystemen. Werkzaam in de industrie, utiliteit en bij gemeenten en waterschappen. Voor meer informatie over onze andere disciplines www.vdai.nl.

Eigen installatiedienst

De laatste technieken en moderne ontwikkelingen zijn voor Van der Arend Installaties dagelijkse kost. Onze monteurs zijn in de praktijk werkzaam als integrator van uw lucht-, licht- en waterinstallaties. En met hun uitgebreide kennis op het gebied van elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties staan wij u iedere dag in de praktijk met raad en daad ter zijde.

Service

Ook na de oplevering kunt u rekenen op onze ondersteuning. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week, voor u paraat. Service en onderhoud kunnen wij voor u verzorgen voor al onze disciplines.

Moderne werkplaatsen

In onze, met moderne apparatuur uitgeruste, werkplaats vervaardigen wij zelfontworpen panelen en pompunits. Bewaking van de kwaliteit geschiedt overeenkomstig ISO-9001. Hierdoor kunnen wij panelen met CE-label afleveren.

Alert op veiligheid

Veiligheid staat bij Van der Arend hoog in het vaandel. Sinds 2012 hebben wij het VCA** certificaat, dat staat voor ‘Veiligheids Checklist Aannemer'. Dit certificaat verplicht onze medewerkers om te werken volgens veiligheidsnormen, die de kans op arbeidsongevallen minimaliseren. Bovendien werken wij allen met veilig gereedschap, dat regelmatig wordt gecontroleerd. Dit dient zowel uw belang als dat van onze medewerkers.

ISO9001-2008

Evenals veiligheid, staat ook kwaliteit hoog in het vaandel bij Van der Arend en heeft daarom het in 2006 het ISO 9001 certificaat behaald. Dit betekent dat onze medewerkers tijdens het productieproces diverse kwaliteitscontroles doorlopen.

BRL6000

Tevens is Van der Arend Installaties in het bezit van het certificaat BRL6000. Dit is voor ons belangrijk om aan te tonen dat de door Van der Arend Installaties geïnstalleerde installaties voldoen aan alle kwaliteitseisen gesteld in de BRL6000.

Kiwa BRLKvlNL

Certificaat onderhoud pominstallaties en gemalen

Als u als opdrachtgever de zekerheid wilt hebben dat u een efficiënt en effectief werkend onderhoudsbedrijf inschakelt, kiest u voor een onderhoudsbedrijf met servicemonteurs die in het bezit van van het door Kiwa uitgegeven certificaat behorende bij de training "Kwaliteits gestuurd Onderhoud aan Pompinstallaties en Gemalen" (BRL K14020).

Erkenning van Aannemers van werken in België

Ons bedrijf is in het bezit van het Getuigschrift van Erkenning in de klasse en categorie 2N2 en staat hiermee ingeschreven op de lijst van erkende aannemers in België. Van der Arend kan hiermee als erkend installateur werken in België uitvoeren die zijn aanbesteed waarop de wet betreffende overheidsopdrachten van toepassing is.

België

Erkend als leerbedrijf

Ons bedrijf is door verschillende instanties erkend als leerbedrijf. Met deze erkenningen zijn wij in staat om onze eigen medewerkers op te leiden tot vakmensen.

Erkend leerbedrijf

Lidmaatschappen

Van der Arend Installaties heeft het volgende lidmaatschap:

Leveringsvoorwaarden

Op al onze aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen zijn de A.L.I.B.-voorwaarden 2007 van toepassing.

Klik hier om deze voorwaarden in een PDF bestand te downloaden.

Inkoopvoorwaarden

Op al onze inkopen, overeenkomsten en afleveringen zijn de A.L.I.I.B-voorwaarden dd.10-3-1994 van toepassing.

Klik hier om deze voorwaarden in een PDF bestand te downloaden.