Energiek in pompen!

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar goed en gemotiveerd personeel. Mensen die graag in een gezellig team willen samenwerken. Samenwerken voor het ultieme doel een tevreden klant, die graag weer terug komt bij ons. Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Maar denk jij dat je past in ons bedrijf, laat dan geheel vrijblijvend je CV en brief met motivatie achter t.a.v. Jeffry Neijts. Je kunt dit mailen naar jeffry.neijts@vdai.nl Dan bekijken wij zo snel mogelijk of jouw wensen aansluiten bij onze mogelijkheden.

Stage

Wij bieden volop de gelegenheid voor stages en afstudeertrajecten voor ambitieuze studenten. Wij hebben regelmatig interessante en uitdagende projecten beschikbaar voor met name HBO en WO studenten met een technische, bedrijfskundige, sales- of marketingachtergrond. En als Erkend Leerbedrijf hebben wij bijna altijd wel een stageplaats beschikbaar voor VMBO en MBO studenten op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde.

Indien je interesse hebt in het volgen van een stage bij Van der Arend Installaties of het doen van een afstudeerproject, neem telefonisch contact met ons op of stuur een open sollicitatie met jouw gegevens en een korte motivatie naar jeffry.neijts@vdai.nl Dan bekijken wij zo snel mogelijk of jouw wensen aansluiten bij onze mogelijkheden.